Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 31 mars 2021 klockan 16:34 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland gäller till 18 april. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

För dig som är god man, förvaltare eller förmyndare

Välkommen till överförmyndarens sida för dig som är god man, förvaltare, god man för ensamkommande barn eller särskilt förordnad vårdnadshavare samt för dig som är förmyndare. Här finner du information om redovisning av ditt uppdrag, om arvode och ersättningar för utfört uppdrag, hur du ansöker om överförmyndarens samtycke och tillstånd till olika åtgärder och svar på vanliga frågor. Alla våra blanketter som du kan behöva i ditt uppdrag finns samlade på sidan.

Aktuellt

Här hittar du alla blanketter för din årsredovisning

Publicerad 8 januari 2021
Under respektive rubrik hittar du de blanketter som du ska skicka in i samband med årsräkningen. Årsräkningen ska vara inlämnad innan 1 mars. Du som är god man eller förvaltare kan även lämna in årsräkning och redogörelse i vår e-tjänst som du hittar via mina sidor på goteborg.se.

Lämna in redovisning via vår e-tjänst.

Publicerad 8 januari 2021
I E-tjänsten kan du som god man eller förvaltare lämna in förteckningar, årsräkningar, sluträkningar och redogörelse.

Receptionen på Ekelundsgatan 1 stängd för besök

Publicerad 26 november 2020
Givet pågående pandemi är receptionen på Ekelundsgatan stängd. Du kan dock fortsatt naturligtvis lämna in handlingar till överförmyndarverksamheten.
${loading}