Program

Här kan du se vad som händer i Flunsåsparken.

Alla evenemang i Flunsåsparken är inställda tillsvidare. Anledningen till det är den pågående Covid-19 pandemin. Vi kommer att uppdatera sidan när vi har mer information om läget.

Var rädda om er!


Hälsningar Göteborgs Stad Lundby


En dag för barnen

Virena Andresson

Datum, tid och beskrivning

Datum
Söndag 11 augusti 2019
Tid
12:00–16:00
Kostnad
Gratis

Fantastiskt barnslig underhållning på scen med konferenciererna Hanna Boquist och Vera Lisell ackompanjerade av pianist Dan Lindén. DJ JOMPA gästar scenen med mångbottnad Hip-Hop för hela familjen. Det blir också allsång, komisk teater, musikunderhållning, teater med barn från Guldhedsskolan och världsrekordförsök i längsta balansering.

Dessutom spännande aktiviteter såsom ansiktsmålning, hinderbana, testa på grafittimålning, cirkusskola, campingslöjd, käpphästbana med diplom och rosettverkstad (det finns käpphästar att låna, eller ta med din egen) Alla aktiviteter är kostnadsfria för barnen. Dagen är kryddad med spännande food-trucks. Ingen anmälan krävs, alla är hjärtligt välkomna.

Närmsta hållplatser: Rambergsvallen eller Wieselgrensplatsen.

Parkerar gör du bäst på Rambergsvallen eller Wieselgransplatsen

Flunsåsparken är Sveriges enda folkpark med fri entré och ligger centralt belägen på Hisingen nära Wieselgrensplatsen. Hit är du välkommen för att ta del av evenemang som riktar sig till alla, äldre som yngre.

Arrangör: Göteborgs Stad Lundby

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Flunsåsparken
Plats
Sockenvägen 24
Kategorier
Eget skapande
Scen/teater
Dans
Musik
Nyckelord
sommarilundby
sommarlov
Målgrupp
Barn
Ungdom