Till innehåll

Följ de skärpta nationella råden för att hejda smittspridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 22 januari 2021 klockan 16:24 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Våra verksamheter anpassas och många har stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Karin Jofur

Fjällskolan

Välkommen till Fjällskolan

Fjällskolan är byggd år 1889 och ligger längst upp i Masthugget nära Slottsskogen, med utsikt över både Masthuggskyrkan och Älvsborgsbron. Här går ungefär 410 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Tillsammans skapar vi lust att lära i en trygg lärmiljö med stort utrymme för elevernas utveckling.

Aktuellt

Förändringar från höstterminen 2021

Publicerad 4 december 2020
Politikerna i grundskolenämnden har beslutat om förändringar för skolenheter som finns på samma adress från att läsåret startar hösten 2021. Fjällskolan berörs inte av beslutet. Läs mer här om varför vi gör förändringarna och vilka skolor som berörs.

Elever vann inträde och åkband till Liseberg

Publicerad 9 juni 2019
Vi säger grattis till introduktionsgruppen på Fjällskolan som vann inträde och åkband på Liseberg i tävlingen i Vi håller rent.

Bilder stödjer undervisningen för nyanlända elever på Fjällskolan

Publicerad 11 april 2019
Maria Linderås, förstelärare på Fjällskolan arbetar med nyanlända elever. - Det bästa med mitt jobb är att möta barn från olika kulturer säger Maria. Det är väldigt roligt att följa barnens utveckling, särskilt när det gäller språket.
${loading}