Till innehåll

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Senast uppdaterad: 23 mars 2020 klockan 08:29 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att det finns en allmän smittspridning i samhället. Göteborgs Stad följer noggrant händelseutvecklingen. På krisinformation.se kan du hålla dig uppdaterad på läget. Tvätta händerna ofta och begränsa sociala kontakter där smitta riskerar att överföras.

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19
Foto: Karin Jofur

Fjällskolan F-6

Välkommen till Fjällskolan

Fjällskolan är byggd år 1889 och ligger längst upp i Masthugget nära Slottsskogen, med utsikt över både Masthuggskyrkan och Älvsborgsbron. Här går ungefär 370 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Tillsammans skapar vi lust att lära och en trygg lärmiljö med stort utrymme för elevernas utveckling.

Aktuellt

Nyckeln till mina elever går via deras intressen

Publicerad 1 augusti 2019
Det är fredag och Lovisa Falk förbereder en lektion i syslöjd med några elever ur årskurs sex på Fjällskolan. Det är lite stökigt innan Lovisa med lugn och stadig röst förklarar vad som kommer att hända under dagens lektion. Det märks att Lovisa gillar sitt arbete som slöjdlärare.

Elever vann inträde och åkband till Liseberg

Publicerad 9 juni 2019
Vi säger grattis till introduktionsgruppen på Fjällskolan som vann inträde och åkband på Liseberg i tävlingen i Vi håller rent.
${loading}