Audiovisual Talks 12 maj: Tatjana Samopjan

Publicerad 5 maj 2020

I det andra seminariet i seminarieserien Audiovisual Talks möter vi Tatjana Samopjan, kreativ konsult, föreläsare och manuscoach.

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap till och inspirera verksamma inom film, tv och rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Under våren och försommaren kommer vi att genomföra fyra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.

I det andra seminariet den 12 maj får du tillfälle att ta del av en exklusiv masterclass av Tatjana Samopjan, kreativ konsult, föreläsare och manuscoach. En föreläsning om förhållandet mellan livserfarenhet och storytelling, i en korsbefruktning mellan verklighet och fantasi, förankrat i buddhistisk filosofi. Seminariet avslutas med att ni som publik interaktivt får ställa frågor. Seminariet genomförs online och är helt kostnadsfritt, men föranmälan krävs. Läs mer och anmäl dig här.

Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park and Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/ Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/ Svenska Filminstitutet.