Nu startar den digitala samtalsserien Audiovisual Talks!


Publicerad 24 april 2020

Nu startar den digitala samtalsserien Audiovisual Talks, som riktar sig till verksamma inom film, tv och rörlig bild. Ambitionen är att kunna erbjuda en mötespunkt där vi kan bibehålla dialog, inspiration, bildning och gemenskap i digital form över hela landet.

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap till och inspirera verksamma inom film, tv och rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Under våren och försommaren kommer vi att genomföra fyra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.

I det första seminariet den 28 april möter vi långfilmsaktuella regissören och manusförfattaren Amanda Kernell i ett samtal om manifest och konceptutveckling i processen från manus till regivision. Seminariet genomförs online och är helt kostnadsfritt, men föranmälan krävs. Läs mer om samtalet och anmäl dig här.

Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.