Audiovisual Talks 26 maj: Mark W. Travis

Publicerad 19 maj 2020

I onlineseminariet "In the sandbox - The Travis Technique" möter vi Mark W. Travis, regissör och manusförfattare, live från Los Angeles. Seminariet ingår i den digitala seminarieserien Audiovisual Talks.

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap till och inspirera verksamma inom film, tv och rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Under våren och försommaren kommer vi att genomföra fyra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.

Den här gången möter vi den internationellt erkände regissören och manusförfattaren Mark W. Travis, live från Los Angeles, i seminariet "In the sandbox - The Travis Technique". Seminariet riktar sig till regissörer, skådespelare och manusförfattare. Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. 

Läs mer och anmäl dig här.

Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park and Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/ Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/ Svenska Filminstitutet.