Audiovisual Talks 9 juni: Crazy Pictures

Publicerad 29 maj 2020

Vid säsongens sista Audiovisual Talks 9 juni gästas vi av Olle Tholén från Crazy Pictures, som berättar om det svenska filmbolagets resa från Youtube-fenomen till internationell långfilmsdebut.

Audiovisual Talks är en digital seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. 

I säsongens sista Audiovisual Talks 9 juni gästas vi av Olle Tholén från Crazy Pictures, i en exklusiv master class om ett svenskt filmbolags resa från virala framgångar på Youtube till att skapa sin första guldbaggenominerade långfilm "Den blomstertid nu kommer", en internationell succé såld till 100 länder. 

Seminariet är kostnadsfritt, men föranmälan krävs.

Läs mer och anmäl dig här.

Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park and Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/ Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/ Svenska Filminstitutet.