Till innehåll
Det ska vara lätt att arbeta med film och rörlig bild i Göteborg. Vi på Filmkontoret hjälper dig gärna. Foto: Anders Wester

Filmkontoret

Välkommen till Filmkontoret

Filmkontoret är en del av Göteborgs Stads satsning på film och rörlig bild. Oavsett om du redan är etablerad, bara nyfiken på eller drömmer om en framtid i filmbranschen finns vi här för dig. På den här sidan hittar du aktörer på lokal, nationell och internationell nivå. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Aktuellt

November månads instagrammare: Cecilia Svärd, produktionschef

Publicerad 1 november 2022
Hon har arbetat som produktionsledare för långfilm och byråproducent för reklamfilm. Men sedan ett halvår tillbaka befinner sig Cecilia Svärd på postproduktionsbolaget Filmgate. Här handlar hennes jobb om att skapa ett öppet och hållbart arbetsklimat.

Vad vill du ha för service kring lokaler och platser för kultur i Göteborg?

Publicerad 5 oktober 2022
Är du verksam i Göteborgs kulturliv och har eller vill ha en lokal? Just nu undersöker Göteborgs Stad hur en kulturlots kan stötta kulturaktörer när det gäller platser och lokaler för kultur, och vi vill ha din åsikt.

Oktober månads instagrammare: Vincent Larsson, postproducent

Publicerad 3 oktober 2022
Efter många år i Stockholm har Vincent Larsson flyttat hem till Göteborg. Med läge mitt i stan har han och postproduktionsbolaget Tint byggt en avancerad bio för postproduktion av långfilm. ”Det finns inget liknande i närheten”, säger han.
${loading}