Foto: Frida Winter

Öppna förskolan Kojan

Är du småbarnsförälder? Då är du och din familj välkommen till öppna förskolan. Vi erbjuder lek- och utvecklingsmöjligheter för dig och ditt barn och här kan ni umgås med andra familjer. Hos oss möter du pedagoger med kunskap inom pedagogisk verksamhet.

Öppna förskolan fortsatt stängd på grund av covid-19

Förskolenämnden har beslutat att samtliga kommunala öppna förskolor kommer att hålla stängt fram till 24 januari eller längre, beroende på läget. Beslutet innebär att vi inte kommer att ha någon verksamhet alls under den här tiden, inte heller digitalt. Har ni frågor eller synpunkter på beslutet så hänvisar vi er till förskoleförvaltningen.
Är ni i behov av föräldrastöd under den här tiden kan ni kontakta familjecentralens föräldrarådgivare .

Babygrupp på Kojan INSTÄLLT

På grund av skärpta restriktioner i Västra Götaland är babygrupperna tyvärr inställda tills vidare.

Nu har Kojan öppet inomhus för de allra minsta barnen, 0 6 månader. Vi träffas då i en fast grupp med fem föräldrar en timme i veckan (måndag, tisdag eller torsdag) i fem veckor hos oss på Kojan.

För frågor och anmälan, maila FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se.

Covid-19 anpassning: Vi kommer att iordningställa lokalerna så att vi kan hålla bra avstånd, inte sjunga inomhus samt ha tydliga rutiner för hand- och leksakstvätt. Vi kommer även att ta kontaktuppgifter till deltagarna i alla grupper för att kunna göra en eventuell smittspårning.

Babymassage på öppna förskolan INSTÄLLT

På grund av skärpta restriktioner i Västra Götaland är babymassagen tyvärr inställd tills vidare.

Du som har bebis mellan 0 — 6 månader kan gå på babymassage hos oss på öppna förskolan.

Babymassage är massage på spädbarn som utförs av barnets förälder. Den syftar till att stärka anknytningen mellan barn och förälder och öka välbefinnandet för ditt barn, emotionellt, fysiskt och motoriskt. Det är också avslappnande för dig som förälder att ge massage och du får träning i att tolka ditt barns signaler.

Vi träffas i grupp vid fem tillfällen. För att garantera avstånd kan vi endast erbjuda fem platser per grupp. Först till kvarn gäller. För frågor och anmälan, hör av dig till

FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se eller 0722-55 79 17. Du kan också prata direkt med någon av pedagogerna på Kojan. Vid anmälan uppge namn, telefonnummer samt barnets namn och ålder.

Kojan på Facebook

Följ oss gärna på facebook.com/oppnaforskolanKojan.
Där kan du se vad som är på gång hos oss. Där ger vi också tips om annat som kan vara intressant för dig som förälder.

Tillfälliga ändringar i schema eller liknande meddelas alltid på Facebook.Öppettider

Öppna förskolan har stängt till 24 januari på grund av skärpta restriktioner för smittskydd.