Tematräffar och andra aktiviteter

Här hittar du familjecentralens gemensamma aktiviteter. Vi erbjuder bl.a. föräldragrupper och tema-träffar. Just nu kan vi inte ta emot besökare men erbjuder istället digitala aktiviteter. (Digitala öppna förskolan hittar du under fliken "Öppna förskolan" i menyn).

ABC föräldraträffar (nu digitalt) för dig med barn 3 6 år

Vill du har mera lek och mindre tjat? ABC är gruppträffar med diskussion och information om föräldraskap och barns utveckling. Läs mer om ABC och hur man anmäler sig.

Babymassage, föräldrafika och babygrupper 

Öppna förskolan erbjuder nu en mängd aktiviteter digitalt för dig och ditt barn. 
Här kan du läsa mer om öppna förskolans digitala aktiviteter

Tema-träffar

Välkommen att delta på våra digitala tema-träffar! På tema-träffarna är det någon av oss på familjecentralen, eller en inbjuden gäst, som pratar om ett tema som rör dig, ditt barn eller föräldraskapet. Välkommen att anmäla dig till en eller flera tema-träffar, du kan anmäla dig via telefon eller mejl. Du ser alla planerade teman nedan, vi fyller på med fler efter hand.

FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se. 
0722-55 79 17

Har du en idé om ett tema som du skulle önska att vi hade en träff kring? Hör gärna av dig till vår mejl. 

Inspiration till matglädje

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 3 juni
Tid
10:00–11:00
Kostnad
Gratis
Hur hittar vi matglädjen med barnen? Vad kan vi göra för att stötta barnen på bästa sätt i utforskandet av nya smaker och konsistenser? Var med på familjecentralen Sandarnas digitala tema-träff och ställ frågor och diskutera detta med dietisten Maria Abrahamssson Spacevski som gästar oss.
 
Var: Digitalt via Microsoft Teams.
 
Anmäl dig till FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Familjecentralen Sandarna
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.908822141598343,57.682314206138969] }, "properties":{ "title": "Inspiration till matglädje", "content": "Arrangör: Familjecentralen Sandarna" } }]
Nyckelord
barn
småbarnsförälder
matglädje
mat
upplevhemma