Tematräffar och andra aktiviteter

Här hittar du familjecentralens gemensamma aktiviteter. Vi erbjuder bl.a. föräldragrupper och tema-träffar. Just nu kan vi inte ta emot besökare men erbjuder istället digitala aktiviteter. (Digitala öppna förskolan hittar du under fliken "Öppna förskolan" i menyn).

ABC föräldraträffar (nu digitalt) för dig med barn 3 6 år

Vill du har mera lek och mindre tjat? ABC är gruppträffar med diskussion och information om föräldraskap och barns utveckling. Läs mer om ABC och hur man anmäler sig.

Babymassage, föräldrafika och babygrupper

Öppna förskolan erbjuder nu en mängd aktiviteter digitalt för dig och ditt barn.
Här kan du läsa mer om öppna förskolans digitala aktiviteter

Tema-träffar

Välkommen att delta på våra digitala tema-träffar! På tema-träffarna är det någon av oss på familjecentralen, eller en inbjuden gäst, som pratar om ett tema som rör dig, ditt barn eller föräldraskapet. Välkommen att anmäla dig till en eller flera tema-träffar, du kan anmäla dig via telefon eller mejl. Du ser alla planerade teman nedan, vi fyller på med fler efter hand.

FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se.
0722-55 79 17

Har du en idé om ett tema som du skulle önska att vi hade en träff kring? Hör gärna av dig till vår mejl.

Att söka förskoleplats

Datum, tid och beskrivning

Datum
Onsdag 17 mars
Tid
13:00–14:00
Kostnad
Gratis

När ska man söka förskoleplats egentligen? Vad är det för regler som gäller? Var med på familjecentralens digitala tema-träff och ställ frågor och diskutera detta med Mariana Malki, placeringshandläggare på förskoleförvaltningen, som gästar oss. Anmäl dig via mail eller telefon. 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Familjecentralen Sandarna
Plats
Varholmsgatan 2
Telefon
0722557917
Kontaktperson
Idah Matérn, Malin Larsson
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.908822141598343,57.682314206138969] }, "properties":{ "title": "Att söka förskoleplats ", "content": "Arrangör: Familjecentralen Sandarna" } }]
Nyckelord
förskola
börja förskola
småbarnsförälder