Tematräffar och andra aktiviteter

Här hittar du familjecentralens gemensamma aktiviteter. Vi erbjuder bl.a. föräldragrupper och tema-träffar. Just nu kan vi inte ta emot besökare men erbjuder istället digitala aktiviteter. (Digitala öppna förskolan hittar du under fliken "Öppna förskolan" i menyn).

ABC föräldraträffar (nu digitalt) för dig med barn 3 6 år

Vill du har mera lek och mindre tjat? ABC är gruppträffar med diskussion och information om föräldraskap och barns utveckling. Läs mer om ABC och hur man anmäler sig.

Babymassage, föräldrafika och babygrupper 

Öppna förskolan erbjuder nu en mängd aktiviteter digitalt för dig och ditt barn. 
Här kan du läsa mer om öppna förskolans digitala aktiviteter

Tema-träffar

Välkommen att delta på våra digitala tema-träffar! På tema-träffarna är det någon av oss på familjecentralen, eller en inbjuden gäst, som pratar om ett tema som rör dig, ditt barn eller föräldraskapet. Välkommen att anmäla dig till en eller flera tema-träffar, du kan anmäla dig via telefon eller mejl. Du ser alla planerade teman nedan, vi fyller på med fler efter hand.

FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se. 
0722-55 79 17

Har du en idé om ett tema som du skulle önska att vi hade en träff kring? Hör gärna av dig till vår mejl. 

Bli en medveten konsument

Datum, tid och beskrivning

Datum
Måndag 17 maj
Tid
13:00–14:00
Kostnad
Gratis

Som nybliven förälder kan det vara en utmaning att anpassa sig till föräldrarollen. Nyblivna föräldrar ställs ofta inför många nya frågor som de letar efter svar på. Detta känner företag och kreditgivare till och utnyttjar många gånger för egen vinning.

Göteborgs stads konsumentrådgivare sprider kunskap och ger råd om privatekonomi samt dina rättigheter som konsument! På den här tematräffen som hålls via Teams blandas information, samtal och frågor.

Anmäl dig till FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se för att få möteslänken. Välkomna!

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Familjecentralen Sandarna
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.908822141598343,57.682314206138969] }, "properties":{ "title": "Bli en medveten konsument", "content": "Arrangör: Familjecentralen Sandarna" } }]
Nyckelord
småbarnsförälder
privatekonomi
konsument
upplevhemma