Tematräffar och andra aktiviteter

Här hittar du familjecentralens gemensamma aktiviteter. Vi erbjuder bl.a. föräldragrupper och tema-träffar. Just nu kan vi inte ta emot besökare men erbjuder istället digitala aktiviteter. (Digitala öppna förskolan hittar du under fliken "Öppna förskolan" i menyn).

ABC föräldraträffar (nu digitalt) för dig med barn 3 6 år

Vill du har mera lek och mindre tjat? ABC är gruppträffar med diskussion och information om föräldraskap och barns utveckling. Läs mer om ABC och hur man anmäler sig.

Babymassage, föräldrafika och babygrupper 

Öppna förskolan erbjuder nu en mängd aktiviteter digitalt för dig och ditt barn. 
Här kan du läsa mer om öppna förskolans digitala aktiviteter

Tema-träffar

Välkommen att delta på våra digitala tema-träffar! På tema-träffarna är det någon av oss på familjecentralen, eller en inbjuden gäst, som pratar om ett tema som rör dig, ditt barn eller föräldraskapet. Välkommen att anmäla dig till en eller flera tema-träffar, du kan anmäla dig via telefon eller mejl. Du ser alla planerade teman nedan, vi fyller på med fler efter hand.

FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se. 
0722-55 79 17

Har du en idé om ett tema som du skulle önska att vi hade en träff kring? Hör gärna av dig till vår mejl. 

Att börja förskolan

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 20 maj
Tid
13:00–14:00
Kostnad
Gratis

På tematräffen "Att börja förskolan" kan ni prata med familjecentralens förskollärare om förskolestarten. Hur brukar en introduktion gå till? Vad kan vi som föräldrar förvänta oss? Hur kan vi förbereda oss och våra barn? Var med på familjecentralens digitala tema-träff och ställ frågor och diskutera detta med oss.

Anmäl dig till FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Familjecentralen Sandarna
Plats
Varholmsgatan 2
Telefon
+46722557917
Kontaktperson
Idah Matérn, Malin Larsson
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.908822141598343,57.682314206138969] }, "properties":{ "title": "Att börja förskolan", "content": "Arrangör: Familjecentralen Sandarna" } }]
Nyckelord
förskola
börja förskola
småbarnsförälder