Till innehåll

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 6 juni

Senast uppdaterad: 12 maj 2021 klockan 09:51 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Fotograf: Frida Winter

Familjecentralen Sandarna

Familjecentralen Sandarna

Öppna förskolans aktiviteter är digitala tills vidare. Under den tiden tar vi inte emot några besökare i Göteborgs Stads öppna förskolor. Längst ner på sidan, under Aktuellt, finns information och uppdateringar kring hur vår verksamhet nu anpassas utifrån covid-19. Familjecentralen Sandarna är en mötesplats för dig som har eller väntar barn. Hjärtat i familjecentralen är öppna förskolan men här finns även barnavårdscentral, föräldrarådgivare och barnmorska. Familjecentralen är ett samarbete mellan Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen.

Aktuellt

Tips! Digitala pappaträffar

Publicerad 17 december 2020
Är du pappa och intresserad av att prata och dela erfarenheter med andra pappor från olika delar av staden? Nu har du möjligheten att delta i MÄN:s digitala pappagrupper.

Covid-19 - anpassningar i familjecentralens verksamhet

Publicerad 23 mars 2020
Öppna förskolan kommer att hålla stängt t.o.m. 31 mars men håller istället digital verksamhet. Du kan fortfarande besöka BVC och föräldrarådgivningen genom att boka tid.
${loading}