Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 24 november 2020 klockan 15:48 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Fotograf: Frida Winter

Familjecentralen Sandarna

Familjecentralen Sandarna

Familjecentralen Sandarna är en mötesplats för dig som har eller väntar barn. Hjärtat i familjecentralen är öppna förskolan men här finns även barnavårdscentral, föräldrarådgivare och barnmorska. Familjecentralen är ett samarbete mellan Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen. Längst ner på sidan, under Aktuellt, finns information och uppdateringar kring hur vår verksamhet nu anpassas utifrån covid-19.

Aktuellt

Utvärdering av familjecentraler

Publicerad 4 november 2020
Vi genomför en undersökning tillsammans med andra familjecentraler i Göteborg och vi behöver din hjälp! Enkäten riktar sig till familjer med barn 0-5 år. Frågorna tar cirka 5 minuter och svaren är helt anonyma.

Covid-19 - anpassningar i familjecentralens verksamhet

Publicerad 23 mars 2020
Skärpta restriktioner från och med 30 oktober innebär bl.a. att öppna förskolan håller stängt och ställer in alla aktiviteter till 11 januari, ev. längre. Du kan fortfarande besöka BVC och föräldrarådgivningen genom att boka tid.
${loading}