Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 24 november 2020 klockan 15:48 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Familjecentralen Glasmästaregatan Draken

Välkommen till Familjecentralen Draken

Med anledning av de skärpta råden för att bromsa smittspridningen av Covid-19 så är Familjecentralen Drakens öppna förskola stängd från 5 november fram till 11 januari. Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och familjer med barn upp till 6 år – att leka, träffas och få stöd. Du kan träffa andra föräldrar och utbyta erfarenheter samtidigt som barnen kan leka och utvecklas. Här finns barnavårdscentral, öppen förskola och socialtjänst under ett och samma tak och vi samarbetar tätt med två barnmorskemottagningar.

Aktuellt

Öppna förskolan stängd 5 nov - 11 jan

Publicerad 4 november 2020
På grund av de skärpta direktiven i Västra Götaland har Förskoleförvaltningen beslutat att samtliga kommunala öppna förskolor ska hålla stängt från 5 november fram till 11 januari

Såhär anpassas Drakens verksamhet utifrån de stärkta restriktionerna

Publicerad 30 oktober 2020
Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer har nya anpassningar i verksamheten gjorts från och med torsdagen den 30 oktober.

Öppna förskolan har utomhusverksamhet tillvidare

Publicerad 24 mars 2020
Öppna förskolan på Draken kommer att ha alla aktiviteter utomhus tillsvidare. Välkomna!
${loading}