Aktuellt

Här kan du hitta sådant som är aktuellt på familjecentralen Draken. Du kan även hitta information om aktiviteter i Göteborgs stads kalendarium och på Familjecentralens Facebook och Instagram.

 • Nu kan du anmäla dig till babymassage!

  Publicerad 9 februari 2021
  Nu är det möjligt för dig som är intresserad att anmäla dig till en kurs i babymassage. Kursen består av fyra digitala träffar som leds av en utbildad instruktör i spädbarnsmassage.
 • Digital pappagrupp för dig med barn 3 månader - 2år

  Publicerad 9 februari 2021
  Att blir förälder är en av de största förändringarna i våra liv och kräver ofta en hel del omställningar i vardagen. Dessa omställningar kan kännas härliga, utmanande och ibland också svåra. I pappagruppen får du dela dina upplevelser med andra pappor.
 • Tillsammans - Vad händer med kärleksrelationen när ni blir föräldrar?

  Publicerad 8 februari 2021
  Måndagen den 8 februari släpper vi anmälan till vår digitala föreläsning/workshop Tillsammans! Välkommen att anmäla dig!
 • Häng med öppna förskolans live-sångstund!

  Publicerad 5 februari 2021
  På onsdag, den 10 februari klockan 14.00, är det dags för öppna förskolans livesändning! Vi kommer att sjunga tillsammans via Microsoft Teams. Häng med och sjung med oss!
 • Digital samtalsgrupp

  Publicerad 27 januari 2021
  För dig som är nybliven förälder och vill samtala kring föräldraskap, föräldraroll, välmående för dig och ditt barn. Kom med dina funderingar tillsammans med Svenska kyrkan i en samtalsgrupp.
 • Vill du delta i digitala pappaträffar?

  Publicerad 19 januari 2021
  Är du pappa och intresserad av att prata och dela erfarenheter med andra pappor från olika delar av staden? Nu har du möjligheten att gå med i MÄN:s digitala pappagrupper.
 • Öppna förskolan stängd 5 nov - 24 jan

  Publicerad 22 december 2020
  På grund av de skärpta direktiven i Västra Götaland har Förskoleförvaltningen beslutat att samtliga kommunala öppna förskolor ska hålla stängt från 5 november fram till 24 januari.
 • Tyck till om barns mötesplatser!

  Publicerad 22 december 2020
  Göteborgs stad genomför just nu en undersökning som riktar sig till vårdnadshavare med barn i åldern 0-6 år. Vi vill ta reda på mer om vilka önskemål och behov föräldrar har av platser att besöka tillsammans med sitt barn. Era svar är så viktiga! Tag chansen att beskriva era behov.
 • Såhär anpassas Drakens verksamhet utifrån de stärkta restriktionerna

  Publicerad 30 oktober 2020
  Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer har nya anpassningar i verksamheten gjorts från och med torsdagen den 30 oktober.
 • Öppna förskolan har utomhusverksamhet tillsvidare

  Publicerad 24 mars 2020
  Öppna förskolan på Draken kommer att ha alla aktiviteter utomhus tillsvidare. Välkomna!
 • Hur anpassas Drakens verksamhet utifrån Covid-19?

  Publicerad 20 mars 2020
  Öppna förskolan erbjuder utomhusaktivitet tillsvidare. BVC och föräldrarådgivningen har öppet som vanligt. Avvikande öppettider kan förekomma vid förkylningssymtom enligt gällande restriktioner. Håll dig uppdaterad via vår sida på Facebook och Instagram.