Digitala aktiviteter

Vi ställer inte in, vi ställer om! Covid-19 har medfört att vi inte längre får ta emot er på plats. Här hittar du istället aktiviteter som du kan uppleva hemma på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Det kan vara sångstunder, föreläsningar och mycket mer. Har du några önskemål? Hör av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra.

Du hittar våra kontaktuppgifter under rubriken Kontakt.

Häng med på sångstund med öppna förskolan Draken!

"Drakarna" Rebecca och Kerstin på öppna förskolan bjuder in alla barn och föräldrar till en gemensam sångstund. Häng med ni också när ni vill i filmen nedan.Teatern "Knacka på!" på öppna förskolan Draken

I teatern "Knacka på" träffar ni pedagogerna Rebecca och Kerstin och många andra av våra vänner från öppna förskolan Draken. Tillsammans sjunger vi och leker.


Andra verksamheters digitala aktiviteter

Göteborgs stads kalendarium

Kika in på hemsidan för Göteborgs stads kalendarium och klicka på "puffen" Upplev hemma, där hittar du Göteborgs stads digitala aktiviteter samlade på ett och samma ställe. Några av dem riktar sig till dig som förälder/vuxen och några till familj och barn.

Hälsolots

På Hälsolots hemsida, under Hälsolots filmarkiv hittar du som förälder filmklipp om exempelvis kost, beröring, sömn och stress.