Till innehåll

Familjecentralen Glasmästaregatan Draken

Välkommen till Familjecentralen Draken

Välkommen till Draken Öppna förskolans aktiviteter är digitala tillsvidare. Under den tiden tar vi inte emot några besökare i Göteborgs Stads öppna förskolor. Vi har digitala aktiviteter som exempelvis sångsamlingar, stöd i föräldraskapet och möjlighet att träffa andra familjer i området där du bor. Var med genom programmet eller appen Teams. Öppna förskolan är en mötesplats för gemenskap och vänskap för liten och stor. Hit är barn mellan noll och sex år välkomna tillsammans med förälder eller annan vuxen. Du kan leka, skapa och sjunga tillsammans med andra barn och vuxna. Öppna förskolan är gratis.

Aktuellt

Nu kan du anmäla dig till babymassage!

Publicerad 9 februari 2021
Nu är det möjligt för dig som är intresserad att anmäla dig till en kurs i babymassage. Kursen består av fyra digitala träffar som leds av en utbildad instruktör i spädbarnsmassage.

Digital pappagrupp för dig med barn 3 månader - 2år

Publicerad 9 februari 2021
Att blir förälder är en av de största förändringarna i våra liv och kräver ofta en hel del omställningar i vardagen. Dessa omställningar kan kännas härliga, utmanande och ibland också svåra. I pappagruppen får du dela dina upplevelser med andra pappor.

Tillsammans - Vad händer med kärleksrelationen när ni blir föräldrar?

Publicerad 8 februari 2021
Måndagen den 8 februari släpper vi anmälan till vår digitala föreläsning/workshop Tillsammans! Välkommen att anmäla dig!
${loading}