Till innehåll

Familjecentralen Glasmästaregatan Draken

Välkommen till Familjecentralen Draken

Nu har vi öppet för verksamhet inomhus i mindre grupper. Du är välkommen i mån av plats. Är det fullt är du välkommen tillbaka senare. Alla som besöker oss ska vara friska och symtomfria. Ring eller mejla oss om du har frågor. Öppna förskolan är en mötesplats för gemenskap och vänskap för liten och stor. Hit är barn mellan noll och sex år välkomna tillsammans med förälder eller annan vuxen. Du kan leka, skapa och sjunga tillsammans med andra barn och vuxna. Öppna förskolan är gratis.

Aktuellt

Temaföreläsningar våren 2022

Publicerad 20 januari 2022
Under vissa eftermiddagar bjuds personer med olika yrken in till öppna förskolan för att prata om ämnen som rör ditt barn, så som kost, tandhälsa och självkänsla. Några kvällar varje termin har vi även tematräffar under kvällstid då vi berör ämnen som relationen till vårt barn och vuxenrelationen.

Häng med öppna förskolans live-sångstund!

Publicerad 5 februari 2021
På onsdag, den 10 februari klockan 14.00, är det dags för öppna förskolans livesändning! Vi kommer att sjunga tillsammans via Microsoft Teams. Häng med och sjung med oss!

Vill du delta i digitala pappaträffar?

Publicerad 19 januari 2021
Är du pappa och intresserad av att prata och dela erfarenheter med andra pappor från olika delar av staden? Nu har du möjligheten att gå med i MÄN:s digitala pappagrupper.
${loading}