Öppna förskolan

Med anledning av coronaviruset, covid-19, kommer öppna förskolan bara att erbjuda utomhusverksamhet tills vidare. Ring oss eller titta på vår dörr för att hålla dig uppdaterad med var vi träffas. Här erbjuder förskolepedagoger en mötesplats för lek och utveckling för dig och ditt barn. På öppen förskola kan man umgås med andra föräldrar och få stöd i föräldraskapet i en pedagogisk verksamhet. Vi samarbetar också med de andra på familjecentralen.

Med anledning av coronaviruset, covid-19, erbjuder öppna förskolan bara utomhusverksamhet tills vidare. Ring oss, eller håll koll på vår Facebooksida, för att hålla dig uppdaterad om var vi träffas.

Öppna Förskolan är en mötesplats för barn och deras föräldrar, en plats för samvaro och vänskap för såväl liten som stor. På Öppna förskolan erbjuder vi ett lättillgängligt stöd för föräldrar och en plats för välgörande lek för barnen.

Välkommen!

Öppettider

Måndagar kl 10-12 och kl 13-15
Tisdagar kl 13-15
Onsdagar kl 10-12 och kl 13-15
Torsdagar kl 10-12 och kl 13-15
Fredagar kl 10-12 och kl 13-15

Verksamheten bedrivs utomhus på innergården mellan familjecentralen och vårdcentralen. Vi har sång- och rörelsesamling på förmiddagen och eftermiddagen. Vi erbjuder olika aktiviteter som pyssel, göra halsband och måla. Vi har en fin gräsmatta och sandlåda samt två smågungor och rutschkana.

Vi har semesterstängt från 6 juli till 4 augusti. Besök gärna vår Facebooksida´. Där heter vi Öppna förskolan Lövgärdet.

Välkomna, hälsar Brita och Lena!

Telefon
0728-56 59 00

Adress
Vaniljgatan 28