Öppen förskola

Till öppna förskolan är alla föräldrar med barn i åldern 0-5 år välkomna för en stunds samvaro. Du har möjlighet att delta i den pedagogiska verksamheten, lära känna nya människor samt få råd och stöd i ditt föräldraskap. Varmt välkomna!

Öppna förskolan har blivit digital. På grund av de fortsatta restriktionerna för att bromsa spridningen av covid-19, är öppna förskolans aktiviteter digitala.

Vi har digitala aktiviteter som exempelvis sångsamlingar, stöd i föräldraskapet och möjlighet att träffa andra familjer i området där du bor. Var med genom programmet eller appen Teams.

Öppna förskolan är en mötesplats för gemenskap och vänskap för liten och stor. Hit är barn mellan noll och sex år välkomna tillsammans med förälder eller annan vuxen. Du kan leka, skapa och sjunga tillsammans med andra barn och vuxna. Öppna förskolan är gratis.

Hur deltar jag i öppna förskolan digitalt

Vecka 15 händer följande på Öppna förskolan

Klicka här för att delta i Småbarnsprat med öppna förskolan.

Måndag 12/4 Spädbarnsmassage (Gruppen är full, men vi kommer att starta en ny omgång under våren).

Tisdag 13/4 Småbarnsprat med Öppna förskolan 10-11.15

Torsdag 15/4 Småbarnsprat med Öppna förskolan 10-11.15

Ring oss på telefon 031 - 365 18 34 för mer information.

Spädbarnsmassage

Kärleksfull beröring - stärker anknytning mellan dig och ditt barn. Digital kurs för dig med barn mellan två och fyra månader som omfattar fem träffar. Vi tränar på massagens olika strykningar och lär oss om samspel och kommunikation mellan dig och ditt barn. Massagen sker alltid på barnets villkor, men att delta i en kurs är bäst innan barnet börjar krypa. Utbildningen hålls av certifierade instruktörer utbildade av IAIM – International Association of Infant Massage.

Välkomna, hälsar Anne-Marie och Lena!

Vi samarbetar med barnmorskor, BVC-sjuksköterskor och socionomer på Familjecentralen i Angered Centrum.