Öppen förskola

Till öppna förskolan är alla föräldrar med barn i åldern 0-5 år välkomna för en stunds samvaro. Du har möjlighet att delta i den pedagogiska verksamheten, lära känna nya människor samt få råd och stöd i ditt föräldraskap. Varmt välkomna!

På grund av den ökade smittspridningen och strikta restriktioner kommer alla öppna förskolor i Göteborgs Stads regi att hållas digitala fram till och med 31 mars 2021. Stängningen kan förlängas beroende utvecklingen av smittan.

Öppna förskolans aktiviteter är digitala till och med den 31 mars. Under den tiden tar vi inte emot några besökare i Göteborgs Stads öppna förskolor. Vi har digitala aktiviteter som exempelvis sångsamlingar, stöd i föräldraskapet och möjlighet att träffa andra familjer i området där du bor. Var med genom programmet eller appen Teams.

Öppna förskolan är en mötesplats för gemenskap och vänskap för liten och stor. Hit är barn mellan noll och sex år välkomna tillsammans med förälder eller annan vuxen. Du kan leka, skapa och sjunga tillsammans med andra barn och vuxna. Öppna förskolan är gratis.

Hur deltar jag i öppna förskolan digitalt
Det är gratis att besöka öppen förskola.

Vi samarbetar med barnmorskor, BVC-sjuksköterskor och socionomer på Familjecentralen i Angered Centrum.