Kalendarium

I kalendariet för Eldorado hittar du information om kultur, aktiviteter, utbildningar och andra event.

På grund av pandemin och för att begränsa smittspridningen har vi begränsat antal deltagare och obligatorisk föranmälan på alla våra aktiviteter.

Presentation av Vi är med-paketet (digital föreläsning)

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Onsdag 1 september 2021
Tid
14:00–16:00
Kostnad
Gratis

Möter du vuxna personer med flerfunktionsnedsättning? Vill du förbättra kommunikation, samspel, aktivitet och delaktighet i kontakten med denna målgrupp?

”Vi är med!” är ett projekt som pågått under 2018-2021 och har drivits av Riksförbundet FUB tillsammans med Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Sveriges Arbetsterapeuter och Sahlgrenska Universitetssjukhuset, DART - Västra Sveriges kommunikations- och dataresurscenter för personer med funktionsnedsättning.

I samband med slutförandet har ett omfattande metodpaket publicerats. Detta material finns nu tillgängligt digitalt och det består av föreläsningar, beskrivningar av metoder som gemensam problemlösning, konkreta verktyg och filmexempel. Du hittar paketet här, på Nka:s hemsida (Nationellt kompetenscentrum för anhöriga) - Vi är med- paketet (anhoriga.se)

Vi på Eldorado vill vid detta tillfälle introducera dig i projektet. Vår målsättning är att du ska få en överblick över materialet och ha lättare att komma igång med användningen.

Det här är en föreläsning som är del av Eldorados utbildningsprogram. Föreläsningen sker digitalt via Teams.

Föreläsare
Berit Larsson & Carina Rådenmark
berit.larsson@funktionsstod.goteborg.se
carina.radenmark@funktionsstod.goteborg.se

Anmäl dig här!

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Eldorado
Plats
Online
Telefon
031-367 94 20
Kontaktperson
Anders Malmqvist
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Presentation av Vi är med-paketet (digital föreläsning)", "content": "Arrangör: Eldorado" } }]
Nyckelord
aktivitet
funktionsnedsättning
flerfunktionsnedsättning
funktionshinder
Utbildning
funktionsvariation
Samspel
kommunikation
delaktighet
Eldorado