Öppet hus


Vi har öppet hus på måndagar och lördagar. Då kan du utforska och uppleva våra aktivitets- och sinnesrum och vara med på musiksamling.

Över jul och nyår, på röda dagar, och under sommaren erbjuder vi inte öppet hus. I vårt kalendarium kan du alltid se vilka datum vi har öppet.

Öppen måndag

Öppen måndag vänder sig till dig med svår till mycket svår intellektuell funktionsnedsättning och som bor i Göteborg. På öppen måndag är du välkommen att utforska och uppleva Eldorado Resurscenters aktivitets- och sinnesrum.

Vi har öppet klockan 9-15. Klockan 10.20 och 13.20 kan du vara med på musiksamling.

Luftrummet och jordrummet går att boka. Du kan boka på telefon 031-367 94 20 tidigast en dag i förväg. Det går också bra att boka på plats när du kommer hit.

Du kan fika eller äta lunch i Restaurang Fritz som ligger på våning 1 i Dalheimers hus.

Öppen lördag

På öppen lördag är alla som har en funktionsnedsättning välkomna att besöka oss. Det gäller även dig som bor utanför Göteborg. På öppen lördag kan du utforska och uppleva Eldorado Resurscenters aktivitets- och sinnesrum.

Vi har öppet klockan 10-15. Vissa helgdagar har vi stängt, exempelvis under påsk, pingst och alla helgons dag. I vårt kalendarium kan du se vilka lördagar vi har öppet och när vi har stängt.

Klockan 13.30 har vi musiksamling om någon av våra musikhandledare arbetar. Vi kan alltså inte garantera att det alltid är musiksamling på lördagar. Behöver du veta i förväg om det är musiksamling en lördag du tänker komma? Det kan du ta reda på dagen innan genom att gå till vår kalendarium och klicka dig fram till aktuell lördag. Då har vi uppdaterat informationen där och skrivit om det är musiksamling och vem som håller i den.  

Luftrummet och jordrummet går att boka. Du kan boka på telefon 031-367 94 20 tidigast en dag i förväg. Det går också bra att boka på plats när du kommer hit.

Du kan fika i Restaurang Fritz som ligger på våning 1. På tisdagar finns det lunch att köpa kl 11.30-14.30.