Till innehåll

Följ de skärpta nationella råden för att hejda smittspridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 22 januari 2021 klockan 16:24 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Våra verksamheter anpassas och många har stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Suzanne Dahlin

Ekparkens Vård- och omsorgsboende

Välkommen till Ekparkens Vård- och omsorgsboende

Ekparkens vård- och omsorgsboende är beläget i ett lummigt grönområde med fina promenadstråk och med bäcken porlande näst intill husknuten. Närhet till kommunikationer gör att det är lätt att ta sig runt i stadsdelen. Förutom aktiviteter i sällskap med andra, såsom pubkvällar och allsång, jobbar vi aktivt med att skapa aktiviteter enskilt för dig som är hyresgäst här, utifrån vad du önskar och kan göra. Boendet är rökfritt inomhus. Just nu råder besöksförbud på alla vård- och omsorgsboenden i Göteborg. Läs mer här nedan under "Information om besök på äldreboenden med anledning av covid-19".

Aktuellt

Närheten minskade ångesten

Publicerad 15 januari 2020
Här kan du se filmen där Gloria, undersköterska här på Ekparken, berättar om hur närhet och beröring kan lindra ångest. Med vårt arbetssätt på Ekparken, där individen är i fokus, har vi sett att välbefinnandet ökat hos hyresgästerna och många kunnat sluta helt med lugnande mediciner.

Julstämning med öppna dörrar

Publicerad 15 januari 2020
På Ekparkens äldreboende arbetar vi med personen i fokus och för en vård och omsorg utan tvång och begränsningar. Att öppna dörrarna blev en viktig faktor för känslan av självbestämmande och välbefinnande. Se filmen där Gloria, undersköterska, berättar om en händelse i juletid.

Information om äldreomsorg i Göteborgs Stad

${loading}