På vård- och omsorgsboendet finns gemensamma matsalar med höj- och sänkbara matbord och balkong eller uteplats för trevliga fikastunder. Foto: Cordovan Communication

Restaurang och meny

Restaurang Dickson är öppen för allmänheten och serverar vällagad husmanskost. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Mat och dryck på Dicksons Hus

Svensk husmanskost är grunden i veckomenyerna på Dicksons Hus. Ibland ordnar vi också små bufféer med delikatesser från världens alla hörn.

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

På Dicksons Hus har du möjlighet att under vardagar äta lunch i restaurangen som är öppen för allmänheten. Där är det fint att träffa vänner och familj medan ni äter något gott. Din mat ingår i hyran så du betalar inget extra om du väljer restaurangen.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Kaffe finns alltid tillgängligt på enheten. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad

Veckans meny på vård- och omsorgsboendet

Meny för Dicksons Hus Vård- och omsorgsboende

Restaurang Dickson

Välj mellan två olika rätter vällagad husmanskost. Den välfyllda salladsbuffén samt dricka och kaffe ingår i priset. Vi har fullständiga rättigheter.

Meny för restaurang Dickson

Kontakta restaurang Dickson

Telefon

Telefon
031-365 65 14

Besöksadress

Danska Vägen 61A

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.007937591632299,57.70890919999924] }, "properties":{ "title":"Dicksons restaurang", "content":"Danska Vägen 61A" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Öppettider

Funktioner