Stora sport- och musikevenemang visas på storbilds-tv:n i vår pub. Här kan du under pubkvällarna ta en öl eller glas vin och lyssna på musik. Foto: Cordovan Communication

Aktiviteter


Här på Dicksons hus vill vi att du ska ha alla möjligheter till en aktiv och rolig vardag. Du har ett stort utbud av aktiviteter att välja på och deltar efter intresse och förmåga.

Aktiviteter och service Dicksons Hus

Under veckorna händer mycket i huset som bingo, filmvisningar och frågesport. Du kan vara med i bokcirklar och se fotbollsmatcher på storbilds-tv:n. Det hålls grill- och pubkvällar och varje fredag kommer vår trubadur förbi och underhåller oss.

För att hålla i gång kroppen kan du vara med på sittgymnastik och i promenadgrupper och förstås använda gymmet. Vill du ha en rogivande stund kan du använda sparummet och sinnesrummet. Det arrangeras också utflykter i mindre grupper till exempelvis museum, Amundön och skärgården. Berätta vad du tycker om att göra så försöker vi ordna det.


När du behöver service som fotvård och frisör finns salonger i huset. Behöver du tandläkare kan vi ordna med hembesök. Om du hellre vill fortsätta gå till din tidigare tandläkare går det självklart lika bra. Då hjälper vi dig med färdtjänst.

När du flyttar till din lägenhet fortsätter du att leva ditt liv som du vill ha det. Du får gärna ta del i vardagssysslor som dukning, bakning och tvätt – om du vill. Vi uppmuntrar till dagliga aktiviteter eftersom det håller i gång både kroppen och knoppen och gör gott för själen. Här är du hemma.