Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 24 november 2020 klockan 15:48 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Lo Birgersson

Dansresursen

Resursen för dig i dansbranschen

Dansresursen samlar bland annat utbildningar, nätverk, studios och arrangörer i Göteborg, Sverige och internationellt. Oavsett om du är etablerad, ny eller funderar på en karriär i dansbranschen, finns vi här för dig. Kontakta oss gärna!

Aktuellt

Nu kan Göteborgs fria kulturliv söka coronastöd

Publicerad 6 november 2020
På måndag 9 november öppnar ansökan för Göteborgs Stads stödpaket till det fria kulturlivet, med anledning av covid-19. Stödpaketet består av två stödformer: stipendier till yrkesverksamma konstnärer och kulturutövare, och hyressubventioner till kulturverksamheter i Göteborg.

Webinarium: Dansakademin - utveckling av danskonst för barn och unga - för vem och för vad?

Publicerad 14 september 2020
Välkommen på Dansakademins webinarium om utveckling av danskonsten för barn och unga. Kom med dina idéer, tankar och funderingar!

Helpdesk för utjämningsbidrag 15 juni

Publicerad 26 maj 2020
Är du dansaktör och intresserad av att skapa konstnärliga upplevelser för barn och unga i Göteborg? Då kan du söka utjämningsbidrag! Den 15 juni erbjuder kulturförvaltningen rådgivning kring utjämningsbidraget. Du kan välja om du vill ha rådgivningen IRL eller digitalt.
${loading}