Kalendarium

Under sommarlovet ordnar vi flera workshops på Dansbana Kvilleplatsen, då lägger vi upp i stadens kalendarium! Det kommer synas här när aktiviteter är inlagda. Flera föreningar har dessutom fasta tider på dansbanan men de läggs inte alltid ut i kalendariet.

Man är alltid välkommen att vara med i de aktiviteter som sker på platsen, de är öppna för alla och kostnadsfria. Övriga tider är dansbanan öppen för spontandans, klockan 9.00 - 21:00 varje dag, välkommen!

Capoeira med Abada Capoeira Gbg

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Tisdag 5 juni 2018
Tid
18:00–19:30
Kostnad
Gratis

Capoeira är en Afro-Brasiliansk kampsport där du tränar både din fysiska och mentala styrka, smidighet, kroppskontroll och kondition.

Kom och prova på Capoeira med Abada Capoeira GBG, helt gratis!
Ålder: Barn & Vuxna
Arrangör, Ungdomssatsningen Hisingen

Dansbana Kvilleplatsen är en allmänplats för alla att använda. Du behöver bara koppla upp dig genom Bluetooth, spela din favoritlåt och börja dansa! Välkomna att använda banan när den är ledig.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dansbana Kvilleplatsen
Plats
FÄRGFABRIKSGATAN 1
Telefon
031-365 00 00
Kontaktperson
Jasmine Aghdami
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.95067882537842,57.72427355530942] }, "properties":{ "title": "Capoeira med Abada Capoeira Gbg", "content": "Arrangör: Dansbana Kvilleplatsen" } }]
Kategorier
Sport/Motion
Dans
Nyckelord
dansgrupp
capoeira
dans
dansbanakvilleplatsen
motion
dansbana
Målgrupp
Barn
Senior
Ungdom