Vår förskola


Förskolan Daniel Pettersson Gata 6 ligger i ett lugnt område på norra Guldheden. Här prioriterar vi utevistelse och jobbar aktivt med miljöfrågor. Maten lagas av vår egen kock.

Förskolan Daniel Pettersson Gata 6 ligger i ett lugnt område på norra Guldheden. Vår gård är stor, lummig och kuperad. Här finns flera spännande utmaningar och barnen har stor möjlighet till social interaktion mellan avdelningar och alla pedagoger. Det skapar trygghet och gemenskap. Maten lagas av vår egen kock här på förskolan.

Centralt läge nära Wavrinskys plats

Förskolan har två avdelningar, Fenix och Rosa Draken som båda har barn i åldrarna 1-6 år. Förskolan ligger nära Wavrinskys plats, Landalas vackra vattentorn, staden och grönområden.

En lekfull atmosfär

Huset är byggt 1947 och har alltid varit ämnat för barn. Rummens utformning ger barnen möjlighet att utforska och uttrycka sig på många olika sätt. Här finns rum för rollekar, konstruktion och skapande. I vår fantastiska lekhall har vi ofta dans och rörelse.

Vi arbetar aktivt med leken. Personalen skapar tillsammans med barnen nya rum i rummen efter barnens fantasi och intressen. En del av ett rum kan bli en koja, scen eller kanske ett hav med båtar.