Foto: Lo Birgersson

Boka lokal

Välkommen att boka lokaler i Dalheimers hus. Vi erbjuder tillgängliga lokaler för både större och mindre möten. Du kan välja mellan sex olika lokaler för upp till 250 personer. Modern teknik ingår i alla våra lokaler. Intresseföreningar med verksamhet i Göteborg har möjlighet att hyra lokal till ett rabatterat pris.

Sammanställning av lokaler och prisexempel

För att du ska hitta den lokal som passar bäst för just dig och ditt sällskap, hittar du här en sammanställning av våra lokaler. Här kan du jämföra hur många personer lokalerna rymmer, beroende på vilken möblering du väljer. Du ser också prisförslag för varje lokal. På sidan i länken från lokalens namn hittar du fler detaljer och priser. Alla priser är exklusive moms.

Lokal Antal personer beroende på möblering Pris
Biosittning Skolsittning Gruppsittning Styrelse
Dalheimerssalen 150 pers 72 pers 120 pers 6 700 kr/heldag
Hultbergssalen 150 pers 72 pers 120 pers 6 700 kr/heldag
Dalheimers- och Hultbergssalen 250 pers 13 400 kr/heldag
Karl Johan 28 pers 30 pers 24 pers 3 400 kr/heldag
Älvsborg 18 pers 2 700 kr/heldag

Alla lokaler har trådlös internetuppkoppling och projektor. Dalheimerssalen, Hultbergssalen, nya Älvsborg och nya Karl Johan har fast installerad hörselslinga. Vi har även en portabel hörslinga som kan användas i lokaler som inte har en fast installation.

Tänk på att om någon i ditt sällskap sitter i rullstol eller permobil så ryms färre personer i lokalen. Fråga gärna om råd när du bokar, så att du får den lokal som passar bäst för just ditt möte. Du kan ringa oss eller kontakta oss genom konferensbokningen.

Webbkamera

Om du har mötesdeltagare som vill delta i mötet på distans, så har vi en webbkamera som ni kan låna. Säg till konferenssamordnaren att du behöver kameran till ditt möte, så bokar de in den för dig.

Lokaler som hyrs ut till intresseföreningar

Vi har några lokaler som endast hyrs ut till intresseföreningar som är verksamma i Göteborg. Du hittar mer information om dessa lokaler på sidan Lokaler för föreningar.

Foton: Lo Birgersson om inget annat anges.