Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.

Den 20–26 januari är du välkommen till Hälsoveckan på Dalheimers hus! Du ser aktiviteterna under Hälsoveckan i kalendariet. Du kan också ladda ner och skriva ut programmet: Länk till programmet för Hälsoveckan 2020.

Vill du veta vad som händer på Dalheimers hus under våren? Nu kan du ladda ner programmet för januari-mars: Länk till Dalheimers hus program januari-mars

Du vet väl att Eldorado numera finns på Dalheimers hus? De har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorados egen enhetssida: Eldorados kalendarium

Workshop med Danskompaniet Spinn

Datum, tid och beskrivning

Datum
Fredag 25 januari 2019
Tid
13:00–14:00
Kostnad
Gratis

Välkommen till en workshop med kreativa övningar och improvisation. Danskompaniet Spinn är ett professionellt danskompani som brinner för danskonsten och att utmana stereotyper kring vad dans är. Vi dansar utifrån våra egna förutsättningar och reflekterar över händelserna i rummet och den egna kroppen. Vi värmer upp och gör övningar i olika tempon och har tid för reflektion. Inga förkunskaper i dans behövs. Ta gärna med sköna kläder.

Du behöver inte boka plats till aktiviteten.

Aktiviteten är en del av Dalheimers hus Hälsovecka.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Kategorier
Dans
Musik
Nyckelord
dans
hälsa
friskvård
kultur
workshop
hälsoveckan
musik