Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado resurscenter har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorado resurscenters egen enhetssida: Eldorado resurscenters kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Musik och hälsa - föreläsning med Rickard Åström

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Tisdag 22 januari 2019
Tid
18:00–19:00
Kostnad
Gratis

Är musik mest lättsam avkoppling eller kan man mäta effekten ända in i ådrorna? Rickard Åström är engagerad i ett forskningsprojekt på Sahlgrenska där man försöker kartlägga hur vi reagerar på musik. Vad händer med våra hjärtan, vår andning och hur påverkar det våra känslor och hälsa? Vi får höra om forskning från hela världen på musik och hälsa kombinerat med levande musik. 

Du behöver inte boka plats till evenemanget. 

Aktiviteten är en del av Dalheimers hus Hälsovecka.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031-367 97 52
Kontaktperson
Monika Öhrn
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Musik och hälsa - föreläsning med Rickard Åström", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Musik
Hälsa/Hälsotek
Nyckelord
föreläsning
hälsa
friskvård
kultur
hälsoveckan
musik