Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.

Den 20–26 januari är du välkommen till Hälsoveckan på Dalheimers hus! Du ser aktiviteterna under Hälsoveckan i kalendariet. Du kan också ladda ner och skriva ut programmet: Länk till programmet för Hälsoveckan 2020.

Vill du veta vad som händer på Dalheimers hus under våren? Nu kan du ladda ner programmet för januari-mars: Länk till Dalheimers hus program januari-mars

Du vet väl att Eldorado numera finns på Dalheimers hus? De har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorados egen enhetssida: Eldorados kalendarium

YinYoga hösten 2019

Datum, tid och beskrivning

Datum
Måndag 2 september 2019
Tid
18:30–19:30
Kostnad
650 kronor för tio gånger.

I höst erbjuder Dalheimers hus en kurs i YinYoga om sammanlagt tio gånger. Yin yoga är en lugn form av yoga med rötter i kinesisk medicin. Positionerna utförs ofta sittande eller liggande under flera minuter, som gör att kroppen och sinnet slappnar av på djupet.

Yinyoga passar dig som vill motverka stelhet, oavsett om du är nybörjare eller van utövare. För att du ska få ut mesta möjliga av passet behöver du kunna sitta på golvet. Yogaläraren Anette Åke håller i passet, hon är utbildad i både hatha och yin. Att tänka på inför passet: Ha löst sittande kläder så att du lätt kan röra dig. Ta gärna med en filt och yogamatta om du har det. Det finns även mattor att låna.


Datum: Måndagar, med start 2 september

Du bokar din plats via länken: Boka plats.

Du betalar och hämtar ut ditt yogakort på Dalheimers hus. Du behöver hämta ut ditt kort senast den 27 augusti. Annars förlorar du din plats.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Kategorier
Sport/Motion
Hälsa/Hälsotek
Nyckelord
yinyoga
yoga