Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.

Vill du skriva ut programmet för kafé Dalheimer så finns en pdf-fil i länken nedan.

Kafé Dalheimer för utskrift

Eldorado har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorados egen enhetssida: Eldorados kalendarium

 

Galleri Fritz - Susanne Thornell visar akvareller

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Susanne Thornell

Datum, tid och beskrivning

Börjar
Måndag 27 september
Slutar
Söndag 17 oktober
Öppettider

8-20 alla dagar

Kostnad
Gratis

Susanne Thornell är bildkonstnär, utbildad vid Hovedskous Målarskola i Göteborg och  som har ett flertal utställningar bakom sig i Göteborg med omnejd. Hon har sedan många år deltagit i Majornas Konstrunda och har ateljé vid Chapmans Torg.

Så här beskriver hon sitt eget arbete:" Jag intresserar mig för det mänskliga och existensiella i mina bilder.  Det vi ser och det som händer under ytan, jag dras till det dubbelbottnade och mina bilder har ofta ett mörkt stråk i sig. Det vardagliga i tillvaron, i ett ansikte eller i en spegling, blir i mina bilder till  en absurd och surrealistisk lek med tillvaron."

 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Galleri Fritz - Susanne Thornell visar akvareller", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Konst/Utställning
Nyckelord
akvarellmålningar
foto
bildkonst