Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorados egen enhetssida: Eldorados kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Utställning - Kreativitet ger hjärnkraft och glädje

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Börjar
Måndag 23 maj
Slutar
Söndag 12 juni
Öppettider

Mån - Sön 08.00 - 20.00

Kostnad
Gratis

Kreativitet ger hjärnkraft och glädje.
Tänk att få utforska den kreativitet som bor inom oss utan pekpinnar eller måsten, att få sätta färg på ord, tankar och känslor och ge dem glans. Att få reflektera och uttrycka sig ger insikt och välmående – inifrån och ut. Jessica Roshem och Kerstin Söderberg delar med sig av drömmar och idéer, i kravlösa och lustfyllda färger och former. Välmående är i fokus, den kärna i varje unika liv som vi kan närma oss genom kreativitet och mellanmänskliga möten.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031-367 97 52
Kontaktperson
Stefan Ganestam
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Utställning - Kreativitet ger hjärnkraft och glädje", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Konst/Utställning