Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado resurscenter har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorado resurscenters egen enhetssida: Eldorado resurscenters kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Musik och meditativ sång med Jenny Wessel och Rickard Åström

Datum, tid och beskrivning

Datum
Onsdag 24 augusti
Tid
18:30–20:00
Kostnad
Gratis

Kultur och hälsa hör ihop. Därför bjuder vi på möjligheten lyssna på musik under Dalheimers hus hälsovecka. 

Sångerskan Jenny Wessel har ett passionerat intresse för toner och vibrationer och hur musik kan beröra människors hjärtan. Pianisten Rickard Åström brinner för att lugna och läka med sitt vackra pianospel. Jenny delar med sig av sina sånger och Rickard bjuder på en skön pianomeditation. De tar dig med på en resa runt om i världen bland olika kulturer.

Det kommer att finnas möjlighet att sjunga med om så önskas.

Evenemanget är gratis, men du måste boka plats. 

Länk till biljettbokningen

 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Musik och meditativ sång med Jenny Wessel och Rickard Åström", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Musik
Nyckelord
meditation
hälsovecka
sång
hälsoveckan