Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado resurscenter har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorado resurscenters egen enhetssida: Eldorado resurscenters kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Prova på Nia - en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness. 

Datum, tid och beskrivning

Datum
Måndag 22 augusti
Tid
13:00–14:00
Kostnad
Gratis

Nia möts öst och väst i en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness. Nia innebär kontakt med dig själv och din kropp, dynamik, helhet och läkning – och mest av allt Rörelseglädje! 

Nia handlar om att locka fram lusten till rörelse och träna kropp och sinne utifrån kroppens naturliga sätt att röra sig – The Body´s Way.

Passen utförs barfota för att få kontakt med fötterna, en källa till balans, medvetenhet och bra hållning. Dina rörelser ackompanjeras av inspirerande musik. 

Aktiviteten är en del av hälsoveckan på Dalheimers hus, som arrangeras av Dalheimers hus, funktionsrättsorganisationer i Göteborg och Anhörigstöd under 65.

Då antalet platser är begränsad måste du boka plats. 

 Länk till biljettbokningen

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Prova på Nia - en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness. ", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Sport/Motion
Dans
Musik
Nyckelord
läkning
dans
stillhet
glädje
kreativitet
anding
hälsoveckan
mindfullness
fokus
Nia
balans
hälsovecka
anhörigstöd
form och frihet
kampsport