Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado resurscenter har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorado resurscenters egen enhetssida: Eldorado resurscenters kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Linedance

Datum, tid och beskrivning

Datum
Måndag 22 augusti
Tid
17:00–18:00
Kostnad
Gratis

Dansa dig glad, frisk och smart med Linedance!

Forskning visar att dans är den bästa träningen då du arbetar med flera saker samtidigt; röra dig i takt, komma ihåg steg och förbättra din koordination. I linedance behöver du ingen partner utan du dansar på rader och till olika stegkombinationer.

Eftersom du dansar till förkoreograferade steg tränas hjärnan att komma ihåg olika stegkombinationer samtidigt som du dig till härlig musik.

Linedance är en dansform som passar alla!

Aktiviteten är en del av hälsoveckan på Dalheimers hus, som arrangeras av Dalheimers hus, funktionsrättsorganisationer i Göteborg och Anhörigstöd under 65.

Det är gratis att delta, men du måste boka plats. 

Länk till biljettbokningen

 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Linedance", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Sport/Motion
Dans
Hälsa/Hälsotek
Nyckelord
linedance
hälsovecka
anhörigstöd
hälsoveckan