Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado resurscenter har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorado resurscenters egen enhetssida: Eldorado resurscenters kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Utställning Lena Borgström

Flickan i trädet.

Datum, tid och beskrivning

Börjar
Måndag 13 juni
Slutar
Söndag 3 juli
Öppettider

Mån-Sön 08.00-20.00

Kostnad
Gratis

Musiken och att utöva musik har varit det centrala för mig hela mitt liv. När pandemin slog till och vi blev mer och mer isolerade från varandra började jag istället måla och skapa i blid . I färg och form vill jag förmedla minnesbilder , en fantasi eller beskriva ögonblick ur min vardag. Genom måleriet uttrycka en känsla, en sinnesstämning som kanske också berör betraktaren. 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031-367 97 52
Kontaktperson
Stefan Ganestam
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Utställning Lena Borgström", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Konst/Utställning