Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorados egen enhetssida: Eldorados kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

En kväll med HjärnPunkten och Hjärnkraft

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 25 augusti
Tid
15:00–19:00
Kostnad
Gratis

HjärnPunkten är ett socialt nätverk som drivs av Hjärnskadeförbundet Hjärnkrafts Göteborgsavdelning. Nätverket startade 2016 som ett projekt med stöd av Allmänna Arvsfonden och har sedan blivit en etablerad verksamhet under ledorden kultur, folkbildning och gemenskap.

Information och möjlighet att ställa frågor

Det kommer att finnas bord/montrar med information om HjärnPunktens och Hjärnkrafts verksamhet, och besökande för möjlighet att träffa verksamhetsledare och representanter för Hjärnkraft Göteborgs styrelse.

Du behöver inte boka biljett utan det är bara att komma. 

Kloclan 17 - Yoga för alla

Prova på Yoga för alla med HjärnPunktens yogainstruktör Madelene Strängdal. Boka biljett om du vill vara säker på att få plats. 

Klockan 18 - Mindfulness 

Prova på Mindfulness med mindfulnessinstruktören Catrin Björkman. Boka biljett om du vill vara säker på att få plats.  

Aktiviteten är en del av hälsoveckan på Dalheimers hus, som arrangeras av Dalheimers hus, funktionsrättsorganisationer i Göteborg och Anhörigstöd under 65.

Länk till biljettbokningen

 

 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "En kväll med HjärnPunkten och Hjärnkraft", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Sport/Motion
Hälsa/Hälsotek
Nyckelord
hälsovecka
Hjärnkraft
anhörigstöd
hälsoveckan
mindfulness
Hjärnpunkten
Förvärvad hjärnskada
yoga
Målgrupp
Personer med funktionsnedsättning