Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorados egen enhetssida: Eldorados kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Yoga för alla

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 25 augusti
Tid
17:00–17:40
Kostnad
Gratis

Bland icke utövande kan det finnas en uppfattning att yoga endast är något för de smidigaste och mest vältränade ibland oss. HjärnPunktens yogakurs motbevisar detta. Alla, oavsett funktionsvariationer, ska ha möjlighet att delta utifrån sina förutsättningar.

HjärnPunktens yogainstruktör, Madelene Strängdal, berättar och demonstrerar med några enkla övningar.

Hjärnkraft och Hjärnpunkten

Värd för aktiviteten är Hjärnpunkten och Hjärnkraft.
Från klockan 15 kommer det att finnas bord/montrar med information om deras verksamhet. Besökande för möjlighet att träffa verksamhetsledare och representanter för Hjärnkraft Göteborgs styrelse.

Aktiviteten är en del av hälsoveckan på Dalheimers hus. 

För att delta måste du boka plats. 

Länk till biljettbokningen

Välkomna! 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Yoga för alla", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Sport/Motion
Hälsa/Hälsotek
Nyckelord
hälsovecka
Hjärnkraft
hälsoveckan
Förvärvad hjärnskada
Hjärnpunkten
yoga