Foto: Lo Birgersson

Massage

Hos oss kan du få massage eller koppla av i vår relaxbädd. Du kan boka klassisk massage, beröringsmassage och hydromassage. Du behöver inget intyg för att få massage hos oss - verksamheten är öppen för alla. I samtliga våra massagerum finns tillgång till lyft om du behöver det.

Klassisk massage

I friskvården kan du få både klassisk halvkroppsmassage och helkroppsmassage som utförs av utbildade massörer. Den klassiska massagen är välgörande för dina muskler då den ökar cirkulationen och minskar stelhet och smärta. Vi har både kvinnliga och manliga massörer.

Beröringsmassage

Beröringsmassage är en form av massage där massören med mjuka och lätta rörelser får dina muskler att slappna av. Beröringsmassagen ger lugn och ro i din kropp och minskar stress. Massagen kan utföras med kläderna på. Du kan välja hel- eller halvkroppsmassage.

Hydromassage

Hydromassage sker i ett badkar med varmt vatten i ett separat rum nära Dalheimers hus bassäng. Du ligger i badkaret med egna badkläder och vår personal masserar din kropp med hjälp av varma vattenstrålar.

Det finns tillgång till lyft i rummet om du behöver hjälp med att ta dig i och ur badkaret.

Relaxbädd

Relaxbädden är en vattensäng där du lägger dig ner och kopplar av. Vattensängen är varm och din kropp masseras genom roterande strålar som finns inne i madrassen. Du har dina kläder på dig. Relaxbädden finns i ett separat rum i anslutning till gymmet. Här finns också tillgång till lyft om du behöver det. Du bokar tid och köper polletter i receptionen. 

Priser massage och relax

Pris för olika former av behandlingar
Halvkroppsmassage 360 kronor
Helkroppsmassage 570 kronor
Beröringsmassage 400 kronor
Hydromassage 400 kronor
Relaxbädd 20 minuter 30 kronor

Boka massage och relax

Du bokar massage hos personalen i friskvården och betalar i receptionen på Dalheimers hus. Kontakta Dalheimers hus för mer information och bokning.