Aktivitetcenter

På Aktivitetscenter på Dalheimers hus kan du som har drabbats av en funktionsnedsättning i vuxen ålder få daglig verksamhet eller sysselsättning som ersättning för arbete.

Information om Aktivitetcenter

Inom vår dagliga verksamhet har vi ett stort antal olika aktiviteter. Läs mer på sidan Aktiviteter. När du kommer till oss så planerar vi tillsammans aktiviteter som passar just dig. Det som skiljer Dalheimers hus dagliga verksamhet från många andra är att vi har kunskap om hur det är att få en skada eller sjukdom i vuxen ålder.  Vi vet att många blir trötta. Vi vet att många behöver fysisk aktivitet för att få vardagen att fungera.  På ett naturligt sätt väver vi därför in olika former av fysisk aktivitet och vila för dig under veckan. När du kommer till oss får du all hjälp du behöver under veckan.

Dalheimers hus dagliga verksamhet finns i ett hus för alla. Det innebär att en del människorna du träffar kanske behöver mer hjälp än du. Andra besöker Dalheimers hus för att vi har en trevlig restaurang med god mat, gym, bad och en konferensanläggning.

För att delta i vår dagliga verksamhet behöver du beslut från stadsdelen eller kommunen där du bor.