Lo Birgersson

Friskvården har öppet

Publicerad 7 januari 2021

Gymmet på Dalheimers hus har öppet för maximalt 10 besökare samtidigt. Badet har öppet för bokade besök för att minska risken för trängsel. Restaurang Fritz har fortsatt stängt.

Gym

Byt gärna om hemma innan du kommer till träningen, så undviker vi trängsel i omklädningsrummen. Vi kommer inte att starta upp gruppträning, lättgympa och KOMPA förrän senare i höst eller till våren. Du kan inte heller boka gyminstruktör för tillfället.

Egenträning i badet

Badet har öppet för bokade besök. För att vi ska minska risken för trängsel i entré, omklädningsrum och bassäng så måste alla besökare boka plats. Vi släpper tiderna cirka en vecka innan badtillfället. Du bokar plats i eventonline. Det är ett stort tryck på att boka tid för att bada, så du får endast boka ett träningspass per dag och maximalt två per vecka. 

Tänk på att även dina assistenter och andra medföljare också måste boka plats även om de inte badar. 

Så länge vi har begränsningar av antalet badgäster på grund av pandemin erbjuder vi inte familjebad på lördagar och under lov.

Vattengymnastik

För att undvika trängsel i bassäng och omklädningsrum kör vi med halva grupper, vilket innebär träning varannan vecka jämna eller ojämna veckor. Våren 2021 säljer vi inte terminskort utan du får köpa tiokort eller betala för enstaka besök. Du behåller platsen i din grupp. För att du ska få delta måste du ha intyg från legitimerad personal eller en synlig funktionsnedsättning. 

Restaurang och konferens

Restaurang Fritz är stängd. Du kan inte heller boka konferenslokaler för möten i Dalheimers hus. 

Kultur

Eldorado resurs livestreamar sina kulturevenemang. Dalheimers hus evenemang är inställda.

Daglig verksamhet

Aktivitetcenter och Eldorado daglig verksamhet har öppet som vanligt. 

Korttidsboendet

Korttidsboendet har öppet för bokade besök. 

Läs mer om vad som gäller på varje verksamhets egen flik på hemsidan.