Lo Birgersson

Friskvården har öppet

Publicerad 21 augusti 2020

Gymmet på Dalheimers hus har öppet som vanligt. Badet har öppet för bokade besök för att minska risken för trängsel. Restaurang Fritz har fortsatt stängt.

Gym

Byt gärna om hemma innan du kommer till träningen, så undviker vi trängsel i omklädningsrummen. Vi kommer inte att starta upp gruppträning, lättgympa och KOMPA förrän senare i höst eller till våren. Du kan inte heller boka gyminstruktör för tillfället.

Egenträning i badet

Badet har öppet för bokade besök. För att vi ska minska risken för trängsel i entré, omklädningsrum och bassäng så måste alla besökare boka plats. Vi släpper tiderna cirka en vecka innan badtillfället. Du bokar plats i eventonline.

Tänk på att även dina assistenter och andra medföljare också måste boka plats även om de inte badar.

Så länge vi har begränsningar av antalet badgäster på grund av pandemin erbjuder vi inte familjebad på lördagar och under lov.

Vattengymnastik

För att undvika trängsel i bassäng och omklädningsrum kör vi med halva grupper, vilket innebär träning varannan vecka jämna eller ojämna veckor. Alla deltagare har fått information om när de kan börja träna igen. Träningen är kostnadsfri för alla som deltog under våren 2020. Som vanligt måste du hämta ut ditt kort vid första träningstillfället. För att du ska få delta måste du ha intyg från legitimerad personal eller en synlig funktionsnedsättning.

Restaurang och konferens

Restaurang Fritz är stängd på grund av besöksförbudet på korttidsboendet. Du kan inte heller boka konferenslokaler för möten i Dalheimers hus.

Kultur

Eldorado resurs livestreamar sina kulturevenemang. Dalheimers hus evenemang i september är inställda.

Daglig verksamhet

Aktivitetcenter och Eldorado daglig verksamhet har öppet som vanligt.

Korttidsboendet

Korttidsboendet har öppet för bokade besök.

Läs mer om vad som gäller på varje verksamhets egen flik på hemsidan.