Till innehåll

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Senast uppdaterad: 30 oktober 2020 klockan 16:31 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Från den 29 oktober gäller skärpta råd för att bromsa smittspridningen av Covid-19.

Mer information om hur vi minskar smittspridningen
Foto: Lo Birgersson

Dalheimers hus

Dalheimers hus

Dalheimers hus är öppet för alla. Våra lokaler är anpassade för personer med olika former av funktionsnedsättningar. Här finns restaurang, konferenslokaler och friskvård. Vi erbjuder kultur för alla. Vi har daglig verksamhet och korttidsboende för personer med funktionsnedsättningar. Här finns även Eldorados centrum för aktivitet, kunskap och kultur för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Vi hyr ut kontors- och aktivitetslokaler till flera funktionsrättsorganisationer i Göteborg.

Aktuellt

Bokningsbara tider i badet på Dalheimers hus

Publicerad 30 oktober 2020
Nästa vecka släpper vi tiderna för bassängen med ett nytt schema. Vi ökar antalet bokningsbara tillfällen så det blir fler platser.

kundenkät - friskvården på Dalheimers hus

Publicerad 30 oktober 2020
Vi vill gärna veta vad du tycker om friskvården på Dalheimers hus både nu under pandemin och när allt är som vanligt. Därför har vi gjort en enkät som det är viktigt att du fyller i. Det blir ett underlag för hur vi ska planera vår verksamhet och bli ännu bättre.

Boka bassängtid - nästa vecka släpper vi tiderna klockan 8 på morgonen

Publicerad 16 oktober 2020
Vi kommer inte längre att släppa badtider för en hel vecka vid midnatt mot måndag. Istället släpper vi tider varje dag klockan 8 en vecka innan badtillfället.
${loading}