Foto: Selma Media

Om oss

Vi är en daglig verksamhet för dig som gillar att arbeta med service och att träffa andra människor.

Deltagare och personal

Vi har plats för sex deltagare i vår dagliga verksamhet.

Hos oss arbetar två stödassistenter och det finns tillgång till en stödpedagog när det finns behov för det. All personal är utbildad inom tecken som stöd (TSS).

Arbetssätt och metoder

Vi vill göra det bästa för att skapa en arbetsplats utifrån dina behov och förutsättningar. Därför skapar vi ett anpassat schema tillsammans med dig som utgår från vad du vill göra.

För att säkerställa att det vi gör fungerar bra för dig genomför vi en träff med en pedagog från en annan verksamhet kvartalsvis. Du får också fylla i en enkät varje år för att berätta vad du tycker om vår verksamhet.

Resa hit

Du hittar oss på Bäckebols äldreboende.

Du tar dig enkelt hit med buss och kliver av vid Selma Lagerlöfs torg. Det är en kort promenad från hållplatsen till oss. Åker du bil finns parkering utanför ingången.

Kommer du med serviceresor släpps du av precis utanför ingången.

Inomhusmiljö

Vår verksamhet finns på bottenvåningen i Bäckebols äldreboende. Du tar dig enkelt in vår verksamhet som har automatiska dörröppnare. Inne finns en stor hall med soffor och fåtöljer. Hela huset har rymliga korridorer och toaletter med gott om plats för rullstol eller hjälpmedel.

Det finns två grupprum och ett datorrum, men vi är mycket i tvättrummet där vi arbetar mest. Vi har också tillgång till gemensamma lunchrum och mötesrum.

Du kan ta med dig mat eller äta den mat vi beställer. Det finns en restaurang i huset som renoveras och är stängd just nu.

Utomhusmiljö

Vår verksamhet ligger i ett lugnt och bilfritt område. Vi har tillgång till en stor uteplats och trädgård.

I närheten av oss finns ett torg med matvaruaffär och restauranger.