Foto: Selma Media

Om oss

Hos oss får du utföra olika typer av serviceuppdrag och möta nya människor. Vi gör alltid vårt bästa för att skapa en plats utifrån dina förutsättningar och dina behov.

Deltagare och personal

Vi har plats för sex deltagare i vår verksamhet.

Hos oss arbetar en stödpedagog och en stödassistent, ett gott arbetslag som är måna om varandra. Personalen är ett stöd till social gemenskap genom att lyssna in allas vardag. Personalen är utbildad i tecken som stöd (TSS).

Vi skrattar mycket och har roligt tillsammans!

Arbetssätt och metoder

Här skapar vi ett schema tillsammans med dig så att du ska få bästa möjliga förutsättningar. Schemat utgår från vad du vill göra.

För att säkerställa att det vi gör fungerar bra för dig genomför vi en träff med en pedagog från en annan verksamhet kvartalsvis. Du får också fylla i en enkät varje år för att berätta vad du tycker om vår verksamhet.

Resa hit

Du hittar oss på Glöstorpshöjdens äldreboende.

Hit tar du dig enkelt med buss och kliver av på hållplats Tuve centrum. Kommer du med bil finns det parkering i närheten av verksamheten.

För dig som kommer med serviceresor släpps du av vid ingången.

Inomhusmiljö

Det finns automatiska dörröppnare vid ingången så du enkelt kan ta dig in. Vår verksamhet finns på bottenvåningen i huset. Korridorer, dörrar, lokaler och toaletter är tillgänglighetsanpassade.

Vi delar våra lokaler med andra verksamheter i huset. Vi har tillgång till ett grupprum, ett datorrum, ett kontor och ett vilrum.

Huset har en restaurang och du väljer själv om du vill äta där eller ha med dig egen mat.

Utomhusmiljö

Vår verksamhet ligger i ett lugnt och bilfritt område. Här finns närhet till matvaruhandel, caféer och restauranger.

Vi har en stor uteplats med trädgård som vi är i när vädret tillåter.

I närheten av oss ligger Hisingsparken som är ett vackert naturområde.