Foto: Selma Media

Om oss

Vår dagliga verksamhet finns i centrala Göteborg. Här arbetar vi med caféverksamhet och fikaservice. Vi vänder oss till dig som tycker om att möta andra människor och här kan du arbeta både enskilt och i grupp.

Deltagare och personal

Vi har plats för 15 deltagare.

Hos oss arbetar tre stödassistenter och det finns tillgång till en stödpedagog vid behov. All personal är utbildad inom tecken som stöd (TSS).

Arbetssätt

Vi vill göra det bästa för att skapa en arbetsplats utifrån dina behov och förutsättningar. Därför skapar vi ett anpassat schema tillsammans med dig som utgår från vad du vill göra.

För att säkerställa att det vi gör känns bra för våra deltagare genomför vi årligen en träff med en pedagog från en annan verksamhet. Vi utför också enkäter kvartalsvis för att få reda på vad våra deltagare tycker om vår verksamhet.

Resa hit

Vi finns i centrala Göteborg. Hit åker du enkelt med buss eller spårvagn och kliver av vid hållplatsen Brunnsparken. Vill du åka med bil finns det parkering mot betalning i nära anslutning till verksamheten. För dig som kommer med serviceresor släpps du av direkt vid ingången.

Inomhusmiljö

Vår ingång har automatiska dörrar som öppnar sig själv. Passerkort behövs men vi ordnar så att någon möter dig när du kommer.

Vår verksamhet bedrivs i fyra olika lokaler i nära anslutning till varandra. Tillgång till lunchrum och soffor för fikastunder finns i alla lokaler. Du väljer själv om du vill äta tillsammans med andra eller gå ut och äta.

Utomhusmiljö

Vår verksamhet ligger i centrala Göteborg. Det finns närhet till ett stort handelsutbud, caféer och restauranger. I närheten finns flera promenadstråk.